Home » Safaritenten

Safaritent kopen?

Onze safaritenten bestaan uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast behoort maatwerk tot een van de vele mogelijkheden. Ons aanbod staat voor innovatie, beleving en kwaliteit. Door de zorg en toewijding die onze vakmensen besteden aan onder anderen ontwikkeling, blijven onze tenten tot in de kleinste details verbeteren. We schatten het creëren van beleving op waarde in en zien dit niet als een toevoeging maar als de basis van een buitengewone glamping of camping. Deze basis creëert u met onze safaritenten door hun bijzondere ontwerpen en natuurlijke uitstraling. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan hieronder verder.

Investeren in een Safaritent?

 

Safaritenten worden aangeschaft voor de diversiteit in kampeer- en slaapmogelijkheden. Met de populariteit in de verhuur van de safaritenten is dit juist nu een interessante investering. Veel eigenaren van campings en/of recreatiegebieden kiezen vandaag de dag voor de aanschaf van safaritenten. Safaritenten kopen? Wat een goed idee!

Safaritent kopen? Ze zijn populair

Safaritenten en structuren zijn erg populair. Nederlanders brengen hun vakantie graag door in een luxe safaritent. Voor de eigenaren van een camping of recreatiegebied is een safari tent een goede investering. Steeds meer vakantiegangers zijn namelijk op zoek naar een luxe vakantieaccommodatie.

Glamping met Safaritent is luxe kamperen

Glamping neemt toe in populariteit. Deze vorm van luxe kamperen biedt uw gasten alles wat er nodig is voor een zorgeloze vakantie. Een ruime tent die voorzien is van fijne bedden, een keuken en desgewenst een mooie badkamer. Zo wordt vakantievieren voor uw gasten wel heel luxe!

Safaritenten kopen naar uw wensen

Bij CampSolutions hebben we altijd een safaritent die aansluit bij uw ideeën! We hebben safaritenten, maar ook andere unieke structuren die dezelfde behoefte vervullen. 

 

SAFARITENT KOPEN BIJ GLAMPING STRUCTURES

CampSolutions heeft jarenlange ervaring en knowhow met diverse soorten safaritenten. We zijn trots op de transparante en duurzame samenwerkingen met onze partners waardoor we een zeer breed assortiment met karakteristieke glamping en hospitality tenten kunnen aanbieden.

Naast de standaard wereldwijd bekende canvas Safari Lodges, hebben we tal van unieke en gevarieerde glamping accommodaties. De glamping accommodaties hebben ieder een eigen typerende markante en bijzondere uitstraling. Het zijn echte eyecatchers op uw locatie. Het aanbod varieert van ultraluxe tiny houses met ingebouwde sanitaire voorzieningen, festival glamping accommodaties tot design tenten, Tipi tenten en Bell safari tenten. Zelfs op maat gemaakte hospitality structuren en luifels behoren tot de mogelijkheden.

Tevens bieden we service en onderhoud aan. Wij zorgen dat de structuren seizoensklaar gemaakt worden en verzorgen eventuele reparaties en schoonmaak aan uw glamping tent.

Vintage stuctures

Via onze partner CampSolutions bieden wij (jong) gebruikte tenten met een rijke historie aan. Deze tenten stonden namelijk regelmatig op festivals zoals Lowlands, Tomorrowland en Sziget. Bijzondere en sfeervolle tenten die beleving creëren op uw glamping of camping. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Onze structures op uw glamping?

We bespreken graag de mogelijkheden!

Ook maatwerk safaritenten zijn mogelijk

Het adviesgesprek

Naast ons huidige aanbod zijn we specialist in maatwerk. Samen bespreken we uw wensen waarbij we een advies uitbrengen. Wordt het een gezinstent of juist voor twee personen? Welke materialen heeft u in gedachten? Wat wordt de locatie van de tent? Samen met u nemen we stapsgewijs alle punten door waarbij u van te voren niet heeft stil gestaan.

De ontwerpfase

Hebben we alles in kaart gebracht? Op de tekentafel wordt de tent uitgewerkt in een gedetailleerde (3D) tekening door onze technische tekenaar. Samen met u bekijken we het ontwerp en schaven het bij tot u tevreden bent met het eindresultaat.

De realisatie

Bent u zover? Ons enthousiaste team gaat graag aan de slag met de realisatie van een op maat gemaakte tent. Inkoop, transport en een opbouwteam worden geregeld voor de (turn-key) oplevering waarbij we u van elke stap op de hoogte houden.