Van ontwerp tot realisatie

Custom made

Van kleine glamping accommodaties tot grote safaritenten. Er is altijd wel een structuur die bij u past. Naast het huidige aanbod, zijn we specialist in maatwerk. Uw wens wordt door ons tot leven gebracht. 

Hoe we te werk gaan? Lees het hieronder!

STAP 1

Een tent die voldoet aan uw wensen

Samen bespreken we uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden. Van afmetingen, materialen tot innovaties en duurzame oplossingen. Tevens maken wij een duidelijke begroting voordat we met stap 2 verdergaan.

STAP 2

Wij gaan voor u aan de slag

Wij gaan vervolgens met al uw wensen aan de slag. Deze worden uitgewerkt in een gedetailleerde (3D) tekening, zodat u direct het eindresultaat kunt zien.

STAP 3

Realisatie

Nadat we helder hebben hoe de structuur eruit komt te zien, gaan we aan de slag met de realisatie. Vanaf dit moment houden we u nauw aangesloten bij de vorderingen van de productie. We zorgen voor het transport naar de locatie, de opbouw en een turn-key oplevering.

STAP 4

Service & Onderhoud

Ook na het plaatsen van de glamping structuren staan wij voor u klaar. We zorgen ervoor dat de structuren voorbereid zijn voor elk seizoen en doen periodiek onderhoud. 

AFSPRAAK MAKEN

Ontvangt u graag meer informatie en/of bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? 

Neem contact met ons op.

Partners:

+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.