NIEUW: DOF PANORAMA TENT

Teamwork makes the dream work. Onze partner DOF heeft 2 hypermoderne design glamping structuren ontworpen. Supertrots dat we deze vanaf nu kunnen aanbieden.

Één van deze gave structuren is de DOFE PANORAMA TENT. De DOF PANORAMA TENT, met zijn unieke ovale vorm, is eenbijzondere verschijning in elk landschap. In lijn met onze filosofie om bijzondere ruimtes te creëren door design en functionaliteit te combineren. De unieke houten structuur geeft de tent een prachtige natuurlijke uitstraling, zowel binnen als buiten. Gemaakt vanuit onze liefde voor het buitenleven én met de nodige luxe en comfort. Ervaar de omgeving als een echt panorama met een verbluffend wijds uitzicht door de vele grote ramen. Het panorama dak biedt naast een natuurlijk lichtinval een unieke en magische doorkijk naar de sterrenhemel. Gemaakt om op de mooiste plekken te worden neergezet, is dit Glamping op zijn best.

Meer informatie? Bezoek de productpagina.

Partners:

+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.