OVER ONS

Glamping Structures heeft jarenlange ervaring en knowhow met diverse soorten tenten. We zijn trots op de transparante en duurzame samenwerkingen met onze partners waardoor we een zeer breed assortiment met karakteristieke glamping en hospitality structuren kunnen aanbieden.

Naast de standaard wereldwijd bekende canvas safari lodges, hebben we tal van unieke en gevarieerde glamping accommodaties. De glamping accommodaties hebben ieder een eigen typerende markante en bijzondere uitstraling. Het zijn echte eyecatchers op het terrein van de doelgroep. Het aanbod varieert van ultraluxe tiny houses met ingebouwde sanitaire voorzieningen, festival glamping accommodaties tot design tenten, tipi tenten en Bell safaritenten. Zelfs op maat gemaakte hospitality structuren en luifels behoren tot de mogelijkheden.

Als service bieden we service & onderhoud aan. Wij zorgen dat de structuren seizoensklaar gemaakt worden, doen eventuele reparaties en schoonmaak. 

Het uitgebreide assortiment is onderverdeeld in de categorieën: 

STRUCTURES

Nieuwe glamping accommodaties en hospitality structuren i.s.m. onze partners DOF, Bosjuweel, Poe en Kata Tipi. 

Vintage

Tweedehands Glamping accommodaties welbekend van de grootste en meest spraakmakende Europese festival glampings als Tomorrowland, Sziget en Lowlands, in samenwerking met onze partner CampSolutions. 

Custom made

De wensen van de klant worden omgezet tot een concreet voorstel en een gedetailleerde tekening. Wij zorgen er vervolgens voor dat de doeken gemaakt worden, framewerk en eventuele interieur- en aanvullende wensen. Vervolgens verzorgen wij het transport, de bouw en een turn-key oplevering.

Partners:

+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.