Service & Onderhoud

Ook na het plaatsen van de glamping structuren staan wij voor u klaar. We zorgen ervoor dat de structuren voorbereid zijn voor elk seizoen en doen periodiek onderhoud. 

Winterklaar

Tegen het einde van het jaar slaat het weer om en moeten de structuren voorbereid worden voor extremere weersomstandigheden. Tijdens de wintercheck zorgen wij ervoor dat de structuren volledig worden nagekeken en voeren we het nodige onderhoud uit, zodat de structuren de winter goed zullen doorstaan. 

Schoonmaken

De structuren zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige duurzame materialen met een lange levensduur. Door de invloed van de seizoenen kan het doek wat aangetast worden. Dit reinigen we op specialistische wijze, wat de levensduur van de structuren sterk zal bevorderen.

Repareren

Door jarenlange ervaring met de structuren beheersen wij het vakmanschap om de structuren te onderhouden en te repareren. Onze gespecialiseerde vakmensen voeren de reparatie indien mogelijk bij u op locatie uit, waardoor u de structuren snel weer in gebruik kunt nemen.

AFSPRAAK MAKEN

Ontvangt u graag meer informatie en/of bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? 

Neem contact met ons op. 

Partners:

+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.