Home » Showroom

de outdoor showroom

Laat u inspireren in onze outdoor showroom in Hoenderloo! In samenwerking met onze partner, Glamp Outdoor Camp, hebben we dit op een prachtige locatie weten te realiseren. De showroom bevindt zich namelijk midden op De Veluwe. Omringt door heide en bos komen onze glamping tenten echt tot hun recht. Loop een rondje om de tent, bekijk het interieur, voel de structuur van het tentdoek en ervaar de magische uitstraling van onze glamping tenten. We vinden het belangrijk dat u ziet, voelt en beleeft wat een glamping tent met u doet. Glamping tent kopen of safaritent kopen? Ervaar het hier. 

 

 

Een afspraak maken

Wilt u de outdoor showroom komen bezichtigen? Het is mogelijk om een afspraak te maken met één van onze glamping experts. U krijgt een persoonlijke rondleiding en alle gelegenheid om uw vragen te stellen. Daarnaast ontvangt u advies van onze expert en wordt u geïnformeerd over de vele mogelijkheden.

Bezoek in oktober het jaarlijkse glamping inspiratie event Glampspiration. Laat u tijdens dit event inspireren door diverse glampingtenten, (pop-up) glamping concepten, hospitality structuren en sanitaire voorzieningen. Kunt u niet wachten? Meerdere keren per jaar vindt hier ook Glampspiration (small edition) plaats. Tijdens dit evenement kunt u onze glamping tenten bezichtigen. Via www.glampspiration.com vindt u meer informatie en de mogelijkheid u aan te melden.