Home » Werkwijze

Hieronder lichten wij stap voor stap onze werkwijze voor u uit. Zo weet u van te voren wat u van ons kunt verwachten. Wij houden namelijk van transparantie. Onze werkwijze is gebaseerd op klantgerichtheid, service en beleving. Deze drie kernbegrippen ziet u overal bij ons terug. We nemen u graag mee in elke stap voor een glamping tent kopen of safaritent kopen. Daardoor krijgt u bij ons altijd een passende glamping tent voor uw camping of glamping.

 

 

Onze structures op uw glamping?

We bespreken graag de mogelijkheden!

Creër beleving 

Wij schatten het creëren van beleving op waarde in. Wij zien dit niet als toevoeging maar als de basis van een buitengewone glamping of camping. Door onze samenwerking met CampSolutions, die festivals en evenementen voorziet van prachtige glampings, weten we als geen ander in de glampingwereld beleving te creëren. Met beleving bindt u uw gast. We denken graag met u mee hoe we samen met u dit kunnen creëren op uw glamping of camping.

Ook in onze werkwijze, website en outdoor showroom vindt u beleving terug. Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen weet wat u koopt maar het ook voelt, ziet en ervaart.