Winterglamping

Hartje winter gasten kunnen ontvangen in de mooiste accommodaties?

Glamping Structures biedt u volledige service bij het ontwerpen, produceren, plaatsen en inrichten van de meest bijzondere glampingstructuren op maat. Uw gasten kunnen gaan genieten van de winterse omstandigheden door een transparante binnentent, verschillende warmtebronnen en nog veel meer..

winterglamping binnen

Uitzicht

Comfortabel met uitzicht!

De veranda van de Safari Lodge en de Wood Lodge kunnen beide voorzien worden van een winterupgrade met kwalitatief hoogwaardig transparant tentfolie rondom het terras. De warmte blijft binnen en de kou buiten. Daardoor kunnen uw gasten blijven genieten van het uitzicht. 

Verwarmd

Het is koud buiten!

Daarom levert Glamping Structures nu ook passende warmtebronnen voor zowel binnen als buiten de accommodatie. De warmtebronnen kunnen geleverd worden in de vorm van een hanglamp, schemerlamp of zelfs een heater in de vorm van een echte houtkachel. 

sfeervol

Het complete plaatje!

Het complete plaatje voor uw camping of glamping. Elke klantwens is anders. Wij zorgen voor structuren met inrichting op maat. Zo past de accommodatie van Glamping Structures perfect bij uw visie van een sfeervolle en gezellige glampingaccommodatie. 

Meer informatie over de mogelijkheden?

Ontvangt u graag meer informatie en/of bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? 

Neem contact met ons op. 

Partners:

+ 31 (0) 55 50 50 510

HOOFDKANTOOR

Sintelweg 4
7399 RM Empe
Nederland

MAGAZIJN

Gildenweg 11
8304 BD Emmeloord
Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.